fbpx
 

ServiceFarmBackup

10/08/2020

ONLY AVAILABLE IN DENMARK

Nu kan danske landmænd leje ROBOTTI til etablering af efterafgrøder med APV spreder og Kongskilde stubharve. Vi har hos Agrointelli længe tænkt på, hvordan vi kunne tilbyde danske landmænd at afprøve ROBOTTI på egne marker.

Efter en tæt dialog med danske FarmBackup, landets største markedsplads for udlejning af landbrugsmaskiner, har vi nu indgået en aftale om udlejning af ROBOTTI. ROBOTTI vil i første omgang kun kunne blive udlejet til såning af efterafgrøder, men flere ydelser er på tegnebrættet.

Ved udlejning af ROBOTTI medfølger der en operatør fra Agrointelli, som vil sørge for transport til og fra landbruget, samt opsætning af opgaven. Landmanden skal altså derfor kun vise os, hvilken mark el. marker der er tale om, og så klare vi resten.

Prisen starter fra 300kr. pr. Ha.

Lej Robotti her

FarmBackup

FarmBackup er landets største markedsføring for maskinstation kørsel og udlejning af landbrugsmaskiner. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 2015 af to landmandssønner, der så behovet for netop denne service. Udover at være en service, er det også et stort udstillingsvindue da mere end 20.000 besøger hjemmesiden hver måned.

FarmBackup Task

En platform der hjælper maskinstationer og landmændene med at holde styr på deres arbejdsopgaver, timeregistrering og fakturering. Herinde kan administrationen oprette arbejdsopgaver til de forskellige medarbejder, så de hver morgen ved hvad de skal lave, uden at få stukket en masse papir i hånden. Undervejs kan medarbejderne så afslutte de forskellige opgaver, så der er overblik både for ham og for administrationen.
Medarbejderne registrerer ligeledes selv hvornår de begynder og hvornår de afslutter deres arbejde, så der ikke er nogle spørgsmål dertil. Ligeledes er al dataen så gemt i inde på platformen, og administrationen kan nemt og gnidningsfrit ordne faktureringen med få klik.

Besøg FarmBackup her

Picture of Agrointelli logo
Agrointelli is an agriculture company within the plant-production industry, developing new technological solutions within Vision, Automation and Navigation.

VAT/ DK36942975
Contact us +45 93 63 30 01

CATEGORIES

SUBSCRIBE NOW

Join the future farming and subscribe to our newsletter